Camilla Thulin Collection

december 13th, 2010 by

Detta är en klänningskollektion skapad för kvinnan som saknar en normal klänning utan de typiska modepreferenserna. Jag har samlat på klänningar i 30 år och vi har sytt så mycket klänningar både till privatkunder och scenens primadonnor.

Det finns ingen som provat så många klänningar som jag från olika tidsepoker. Att bära en fin klänning är lycka för mig. Praktiskt, snyggt och kvinnligt. Vi har träffat kvinnor i alla åldrar med vitt skilda kroppar, stora som små. Det gemensamma för alla dessa kvinnor är att de längtar efter en klänning som passar just för dem. Klänningar som håller i några säsonger helt enkelt.

Därför har vi försökt göra klassiskt kvinnliga, vuxna modeller med god passform. Meningen är att du ska synas och inte klänningen. Tanken är att den ska framhäva sin bärarinna. Vi har valt att satsa på enkla bra material. Klänningarna ska kunna kastas ner i en ryggsäck och sedan vecklas ut och förgylla din dag eller kväll. Du ska kunna ha den i byrålådan på jobbet. Enkelt och lättskött.